ویزای پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی پرتغال

 

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و دارای مهر و تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشند.

از کلیه مدارک بایستی 2 نسخه فتوکوپی داشته باشید، اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آنها برای بررسی نزد بخش ویزا می ماند.

1- تکمیل فرم سفارت پرتغال : اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2- اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی : اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

3- اصل شناسنامه

4- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول می باشد.

الف) حساب های جاری : کارکرد 3 ماه اخیر

الف-1) در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماهه گذشته کافی است.(در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.)

ب) سپرده های بانکی : باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500,000,000 میلیون ریال باشد.

6- اصل مدارک شغلی :

الف) پزشکان : پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی

ز) مشاغل غیر دولتی : گوهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی

و) در صورت خویش فرما بودن جواز کسب / آگهی تاسیس

ه) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال بع تحصیل یا اشتغال به کار)

ی) اصل مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

7- اصل سند ملکی : علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیر منقول در صورت دارا بودن

8- ضمانت نامه بانکی و یا چک رمز دار به مبلغ .......................... به ازای هر فرد

موارد مرتبط

ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ

ویزای هنگ کنگ به شکل سینگل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است

ادامه مطلب
ویزای ازبکستان

ویزای ازبکستان

ویزای ازبکستان به شکل سینگل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است

ادامه مطلب
ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

ویزای بلاروس به شکل سینگل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است :

ادامه مطلب
ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور به شکل دبل ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است

ادامه مطلب

0 نظر
نوشتن نظر